-
gecsa
Klubtag
Bejegyzések: 608
Tagság:
2013.02.28.
Emlékeim szerint rajongó státuszban nincs ilyen lehetöség.
-
GEORGE
Admin
Bejegyzések: 1179
Tagság:
2010.01.20.
Szia. Klikk a börze feliratra, majd az Új hirdetés feladása feliratra.
-
ferilaczi
Rajongó
Bejegyzések: 7
Tagság:
2015.02.02.
Meg az a másik kérdésem, hogy hogyan lehetne az Alkatrészek topikba feltett hirdetésemet a Börze részre is feltenni??
-
ferilaczi
Rajongó
Bejegyzések: 7
Tagság:
2015.02.02.
Sziasztok!
Szeretnék meghirdetni egy Alfa 156-ost eladásra, hol és hogyan tudom itt a clubon belül megtenni??
Szeretnék meghirdetni egy Alfa 156-ost eladásra, hol és hogyan tudom itt a clubon belül megtenni??
-
gecsa
Klubtag
Tagság:
2013.02.28.
Nekem hibátlanul fut telefonon is.
-
WarbiRunner
Rajongó
Bejegyzések: 197
Tagság:
2010.01.20.
Lehet érdemes volna elgondolkozni egy Wordpress honlapon. Tényleg nagyon egyszerűen kezelhető a WP. Nem vagyok programozó, de egy weblapot még én is össze tudtam rakni bloggal, kép galériával. És reszponziv is. Ezt a mostanit elég kín telefonon használni. Csak ötlet...
-
GEORGE
Admin
Tagság:
2010.01.20.
Most frissítettem szinte mindegyik autómnál a képeket, a főképtárban is. 1600X ..... félbontásúakat gond nélkül sikerült feltöltenem. a nagyobbakat nem lehet. Azért van így, hogy ne foglaljon annyi helyet a szerveren.
-
Szatyi
Rajongó
Bejegyzések: 156
Tagság:
2011.03.15.
Sziasztok
Sajnos még mindig nem lehet fotókat feltölteni.
Sajnos még mindig nem lehet fotókat feltölteni.

-
GEORGE
Admin
Tagság:
2010.01.20.
Sajnos nem lehet.
-
Piritu
Rajongó
Bejegyzések: 145
Tagság:
2010.01.20.
Sehogy?
-
Piritu
Rajongó
Bejegyzések: 145
Tagság:
2010.01.20.
Az oldalunkon lévő autókat lehet valahogy sorba rendezni?
-
Szatyi
Rajongó
Bejegyzések: 156
Tagság:
2011.03.15.
Sziasztok.
Sajnos nem lehet az "alkatrészek" topikba képeket felrakni,mert megtelt a felület,ezt az üzenetet irja.Nem lenne célszerü az 1-évnél régebbi hirdetéseket törölni automatikusan?? Nemhiszem hogy egy 2012-es hirdetés még aktuális::))
Köszi.
Sajnos nem lehet az "alkatrészek" topikba képeket felrakni,mert megtelt a felület,ezt az üzenetet irja.Nem lenne célszerü az 1-évnél régebbi hirdetéseket törölni automatikusan?? Nemhiszem hogy egy 2012-es hirdetés még aktuális::))
Köszi.
-
GEORGE
Admin
Tagság:
2010.01.20.
Énb már többször elküldtem a fejlesztőnek, hogy egyes tagok nem kapnak köremailt, a válasz az volt, hogy minden rendben van a hiba a tagnál van. . .. Újfent jelzem feléjük a hibát.
A rajongói hírdetés feladásnak is utána nézek.
A rajongói hírdetés feladásnak is utána nézek.
-
gecsa
Klubtag
Tagság:
2013.02.28.
Én még sosem kaptam.. 

-
Vince164
Rajongó
Bejegyzések: 1
Tagság:
2010.01.20.
Sziasztok!
Egy ideje már nem kapok körlevelet, tudnátok segíteni?
Köszönöm!
Egy ideje már nem kapok körlevelet, tudnátok segíteni?
Köszönöm!
-
FrgJozs
Rajongó
Bejegyzések: 3
Tagság:
2015.02.19.
Kijelöltem az egész oldalt, és akkor sem bukkant elő.
Köszi az infót Gecsa!
Érdekes egy hiba akkor, a szabályzat alapján ugye rajongó rangú emberkék 1 hírdetést írhatnak.
Ha valamelyik admin erre jár, megmondaná, hogy ilyenkor mi a teendő? Küldjem el nekik e-mailben a hírdetésem és ők kirakják? Vagy csak elmaradt a tagsági szabályzat átírása?
Köszi az infót Gecsa!

Érdekes egy hiba akkor, a szabályzat alapján ugye rajongó rangú emberkék 1 hírdetést írhatnak.
Ha valamelyik admin erre jár, megmondaná, hogy ilyenkor mi a teendő? Küldjem el nekik e-mailben a hírdetésem és ők kirakják? Vagy csak elmaradt a tagsági szabályzat átírása?
-
gecsa
Klubtag
Tagság:
2013.02.28.
Emlékeim szerint csak akkor jelenik meg, ha klubtag rangod van. Rajongó rangban annó nekem is probléma volt, hogy nem jelent meg..
-
Willy
Klubtag
Bejegyzések: 95
Tagság:
2010.01.20.
Érdekes, én is firefoxot használok, nekem itt van. Próbáld kijelölni az adott részt, hátha ott van csak rejtőzködik.

-
FrgJozs
Rajongó
Tagság:
2015.02.19.
Köszönöm szépen a segítséget, viszont úgy tűnik vak vagyok. Végig kattintottam minden opciót ami a Börzé-ben van, de egyikre sem jött elő az új hírdetés készítésének a lehetősége.
Firefox-ot használok, és nem amint a képen látható, nincs olyan opció. Felraktam a Chrome-ot is, de ugyanaz fogadott mint Firefox-nál.
-
Willy
Klubtag
Bejegyzések: 95
Tagság:
2010.01.20.
Szia!
Rákattintasz a Börzére, és a hirdetések fölött van egy olyan lehetőség, hogy "új hirdetés készítése".
Rákattintasz a Börzére, és a hirdetések fölött van egy olyan lehetőség, hogy "új hirdetés készítése".
-
FrgJozs
Rajongó
Tagság:
2015.02.19.
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy nem tudok a börzébe hírdetést feladni. Átolvastam a tagsági és használati szabályzatot is. Nem leltem benne semmi segítséget. Esetleg a hírdetéseket is előbb az adminoknak kellene elküldeni és rakják ki?
Előre is köszönöm a választ!
Lenne egy olyan problémám, hogy nem tudok a börzébe hírdetést feladni. Átolvastam a tagsági és használati szabályzatot is. Nem leltem benne semmi segítséget. Esetleg a hírdetéseket is előbb az adminoknak kellene elküldeni és rakják ki?
Előre is köszönöm a választ!

-
gecsa
Klubtag
Tagság:
2013.02.28.
én sem..
-
vespa verde
Klubtag
Bejegyzések: 100
Tagság:
2013.06.20.
Nem kapok 
Ja és ha már úgyis beszélsz Danival újfent jelzem hogy az oldal órája egy órát siet. Gondolom még nyár van

Ja és ha már úgyis beszélsz Danival újfent jelzem hogy az oldal órája egy órát siet. Gondolom még nyár van

-
GEORGE
Admin
Tagság:
2010.01.20.
Aki nem kap körlevelet, az kérem jelezze, hogy utána tudjunk nézni, hogy mi lehet az oka.
-
vespa verde
Klubtag
Tagság:
2013.06.20.
8rom = írom (az okostelefon csodái) 

-
vespa verde
Klubtag
Tagság:
2013.06.20.
Gondoltam szólok hogy az oldal órája még a nyári időszámítás szerint jár. Ezt a hsz-t 19.12-kor 8rom de 20.12-t fogmutatni az oldal 

-
vespa verde
Klubtag
Tagság:
2013.06.20.
Amennyiben ez beszólásnak számít, akkor igen, szerintem jó ötlet.
Már csak azért is mert elmagyarázhatná nekem miért is nem tolerálja a rendszer szerinte a szóközt a nevemben és miért jobb helyette az alsó vonás ami megjegyzem speciális karakter.
Azt is elmagyarázhatná nekem, hogy ha nem tolerálja a rendszer a szóközt akkor hogy a bánatban tudtam azzal regisztrálni és hogy tudom azzal használni a nevem hónapok óta.
Esetleg még azt is hogy mennyire kultúrált megoldás az, hogy úgy változtatott karaktert a nevemben szeptember elején, hogy erről nem tájékoztatott előtte, így lehetetlenné tette a belépésemet mert gondolatolvasó nem lévén, nem tudtam mi változott, így belépni sem tudtam.
Szerencsémre George segített és végül gyorsban visszaállította az eredeti nevem.
Ami mint ma kiderült továbbra is bántja a programozót.
Amúgy meg nem beszólok, csak jelzem, sokadszorra hogy sosem voltam rajongó mert már az oldalra is Alfa tulajként regisztráltam nyáron - és létezik ilyen státusz az oldalon - azóta meg már klubtag is vagyok.
Mielőtt lehurrogna bárki is, vissza lehet nézni, nem szoktam így pattogni, beszólni is maximum Andynek szoktam mert ő bírja én meg bírom őt
Azt viszont utálom ha hülyének néznek.
Szóval ha beszélgethetnékje lenne a programozónak akkor szombaton megtalál a mozis talin, vagy írhat is mert az email címem ismeri.
Már csak azért is mert elmagyarázhatná nekem miért is nem tolerálja a rendszer szerinte a szóközt a nevemben és miért jobb helyette az alsó vonás ami megjegyzem speciális karakter.
Azt is elmagyarázhatná nekem, hogy ha nem tolerálja a rendszer a szóközt akkor hogy a bánatban tudtam azzal regisztrálni és hogy tudom azzal használni a nevem hónapok óta.
Esetleg még azt is hogy mennyire kultúrált megoldás az, hogy úgy változtatott karaktert a nevemben szeptember elején, hogy erről nem tájékoztatott előtte, így lehetetlenné tette a belépésemet mert gondolatolvasó nem lévén, nem tudtam mi változott, így belépni sem tudtam.
Szerencsémre George segített és végül gyorsban visszaállította az eredeti nevem.
Ami mint ma kiderült továbbra is bántja a programozót.
Amúgy meg nem beszólok, csak jelzem, sokadszorra hogy sosem voltam rajongó mert már az oldalra is Alfa tulajként regisztráltam nyáron - és létezik ilyen státusz az oldalon - azóta meg már klubtag is vagyok.
Mielőtt lehurrogna bárki is, vissza lehet nézni, nem szoktam így pattogni, beszólni is maximum Andynek szoktam mert ő bírja én meg bírom őt

Azt viszont utálom ha hülyének néznek.
Szóval ha beszélgethetnékje lenne a programozónak akkor szombaton megtalál a mozis talin, vagy írhat is mert az email címem ismeri.
-
dfixek
Admin
Bejegyzések: 2
Tagság:
2011.05.31.
biztos jó ötlet a programozó srácnak beszólni? 

-
vespa verde
Klubtag
Tagság:
2013.06.20.
Lehet, hogy mondanod kellene a proramozó srácnak hogy pont úgy kell csinálnia nálam is mint nyár elején Blacky vagy Gecsa esetében. Hátha eszébe jutnak a mozdulatok vagy a billentyű kombináció 

-
vespa verde
Klubtag
Tagság:
2013.06.20.
Halkan megjegyezném, hogy a Kapcsolat oldal még mindig üres