-
Andy
Admin
Bejegyzések: 361
Tagság:
2010.05.17.
Charlie, George!
Kéne valami fejlesztést eszkábálni, hogy az ember kapjon értesítést ha írnak az oldalára privát üzenetet.
Napokkal később vettem észre, hogy George FONTOS dolgot írt nekem!
Ez így nem járja.
Charlie! Ha áll még amit említettél, akkor vállalom!
Kéne valami fejlesztést eszkábálni, hogy az ember kapjon értesítést ha írnak az oldalára privát üzenetet.
Napokkal később vettem észre, hogy George FONTOS dolgot írt nekem!

Ez így nem járja.
Charlie! Ha áll még amit említettél, akkor vállalom!

-
GEORGE
Admin
Bejegyzések: 1179
Tagság:
2010.01.20.
Természetesen nem verseny. De eddig nem nagyon akadt szakmabelim a tagok közt 

-
visnait
Rajongó
Bejegyzések: 46
Tagság:
2012.02.17.
Ez nem verseny szerintem. Elég nagy a valószinüsége, hogy egy webes portálon amely autókkal foglalkozik legyen X ember, aki mindkettőhöz ért. Bár én egy áruló vagyok, hiszen a szakmámat soha nem gyakoroltam.
-
GEORGE
Admin
Tagság:
2010.01.20.
Veszíteni is tudni kell

-
Betonláb
Klubtag
Bejegyzések: 38
Tagság:
2010.01.20.
Ez az az eset amikor visszanyalt a fagyi ,ritkán de megesik

-
GEORGE
Admin
Tagság:
2010.01.20.
Úgy gondolom, hogy ezt a meccset te nyerted

-
visnait
Rajongó
Tagság:
2012.02.17.
Végzetségem szerint gépészmérnök vagyok. A diplomamunkám pedig a gázturbinák hatásfokának növeléséről szólt (bár gyűlültem , de ez jött ki):D Csak a saját fura döntéseim miatt lettem webfejlesztő 

-
GEORGE
Admin
Tagság:
2010.01.20.
Akarsz beszélni a GE Jenbacher gázmotorok vagy a gőzturbinák teljesítmény szabályozásáról?
Mert ez nekem hasonló kínai volt, mint sejthetően neked a gázmotor ill. gőzturbina

-
visnait
Rajongó
Tagság:
2012.02.17.
CSak az kell, hogy a CSS fileban törölje a background-color: transparent; -et a
"div.search-box .row_cont input, div.search-box .row_cont select" selectorról, ha nincs máshol használva, vagy a erre a select elementre tegyen mas hátterszíint !important feltétellel, hogy felülírja az örökölt tulajdonságot.
"div.search-box .row_cont input, div.search-box .row_cont select" selectorról, ha nincs máshol használva, vagy a erre a select elementre tegyen mas hátterszíint !important feltétellel, hogy felülírja az örökölt tulajdonságot.
-
GEORGE
Admin
Tagság:
2010.01.20.
jelzem a weboldal szerkesztőjének, hátha tud vele valamit kezdeni.
-
Willy
Klubtag
Bejegyzések: 95
Tagság:
2010.01.20.
Valóban, én is Firefoxot használok és nekem is fekete. 

-
visnait
Rajongó
Tagság:
2012.02.17.
Hát ez FF betegség úgy látom. IE - ben , Safari - ban, Opera -ban és Chrome -ban jól néz ki.
-
Andy
Admin
Bejegyzések: 361
Tagság:
2010.05.17.
Nem is, mert Én így látom! 

-
visnait
Rajongó
Tagság:
2012.02.17.
Szevasztok.
Én erre gondoltam.
Én erre gondoltam.
-
GEORGE
Admin
Tagság:
2010.01.20.
üdv 
Én ezt látom, már ha jól vettem ki, hogy te mire gondolsz.

Én ezt látom, már ha jól vettem ki, hogy te mire gondolsz.
-
Marty
Klubtag
Bejegyzések: 362
Tagság:
2010.01.20.
Nekem ez fehér alapon van! Tökéletesen olvasható 

-
visnait
Rajongó
Tagság:
2012.02.17.
Szevasztok.
Ha lehetne cseréljétek már ki a háttérszínt a TAGLISTA - Autótípus selector -on, mert tiszta fekete, csak hover effektnél látni, mi van oda írva. (CSS select option background-color).
(Nekem ez a melóm, ha kell bármi segítség CMS rendszerekkel kapcsolatban, csak szóljatok.)
Ha lehetne cseréljétek már ki a háttérszínt a TAGLISTA - Autótípus selector -on, mert tiszta fekete, csak hover effektnél látni, mi van oda írva. (CSS select option background-color).
(Nekem ez a melóm, ha kell bármi segítség CMS rendszerekkel kapcsolatban, csak szóljatok.)
-
GEORGE
Admin
Tagság:
2010.01.20.
Nincs az olal betöltéssel semmi baj, akiket eddig kérdeztem senkinek sincs vele gondja, én 3 különböző sz.gépről használom és teljesen rendben van.
A laptopommal 2 különböző forrást használok a netezésre, egyik esetében sem tapasztaltam lassú betöltést. Ez csak egy hiszti az "úr" részéről......
A laptopommal 2 különböző forrást használok a netezésre, egyik esetében sem tapasztaltam lassú betöltést. Ez csak egy hiszti az "úr" részéről......
-
Charlie166
Admin
Bejegyzések: 232
Tagság:
2010.01.20.
Gondoltam hogy foglalkozom vele, de eddig ez volt az egyetlen ilyen panasz, ergo 99% hogy nem az oldal hibája.
Ha lesz még, ránézek.
Ha lesz még, ránézek.
-
GEORGE
Admin
Tagság:
2010.01.20.
Hagyd, ő már csak ilyen, belerúg "mindenbe"......
-
Betonláb
Klubtag
Bejegyzések: 38
Tagság:
2010.01.20.
Nekünk gyors,és nem szakadozik 

-
GEORGE
Admin
Tagság:
2010.01.20.
Tagságod a kérésednek megfelelően törölve.
A lassú és szakadozott oldalbetöltődés a számítógéped hibája.
A lassú és szakadozott oldalbetöltődés a számítógéped hibája.
-
Whiteshark
Rajongó
Bejegyzések: 1
Tagság:
2010.01.20.
Tisztelt Adminok!
Kérem töröljétek a tagságomat az oldalról! Nem használom és sajnos Nekem lassan és szakadozva jött be eddig is az oldal!
Üdv.: Whiteshark
Kérem töröljétek a tagságomat az oldalról! Nem használom és sajnos Nekem lassan és szakadozva jött be eddig is az oldal!
Üdv.: Whiteshark
-
Charlie166
Admin
Tagság:
2010.01.20.
Az első kivételével a "frissítéses hibát orvosoltuk. Légyszi akit éint nézze meg hogy működik-e.
-
Charlie166
Admin
Tagság:
2010.01.20.
Jogos, van benne ráció. Már elkezdtem összeírogatni az apróbb módosításokat, mert nem egyesével hanem egyszerre szeretnénk leprogramozni.
-
Charlie166
Admin
Tagság:
2010.01.20.
Az sajna igaz. Bár bevallom, az uccsó 2 hétben nemnagyon jártam errefelé, max percekre. De elnézést, mindjárt pótolom.
-
Blade
Rajongó
Bejegyzések: 27
Tagság:
2010.01.20.
Az oké hogy be lehet állítani az email küldést, de hatékonyabb egy kis ikonocska az oldalon, ami jelzi az olvasatlan üzenetet.
-
dfixek
Admin
Bejegyzések: 2
Tagság:
2011.05.31.
xxx
-
dfixek
Admin
Bejegyzések: 2
Tagság:
2011.05.31.
"Jelzőkészülék" van. A személyes oldalon a szerkesztés menüpont alatt beálíthatod, hogy kapj e-mail üzenetet arról ha valaki írt az üzenőfaladra.
-
Blade
Rajongó
Bejegyzések: 27
Tagság:
2010.01.20.
Ja meg valami jelző kézi készülék is kellene, hogy az ember lássa üzenetet kapott, szerintem Charlie sem tudja, hogy már vagy egy hete irtam neki:)