Hírek

100 éves az Alfa Romeo / Ünnepi rendezvénysorozat Milánóban 2010 Június 26-27.


Amint azt a hírekben is olvashattátok, elkezdtük a jövő évi jubileumi rendezványsorozatra a helyi szervezést. Itt ne elsősorban saját, Alfa Romoe Club Magyarország által megszokot rendezvényre gondoljatok. Ezt az eseményt maga az Alfa Romeo cég szervezi, a helyszín pedig mitn láthatjátok is, Olaszország lesz, még pedig négy különböző helyszínnel és Milano központtal.

A rendezvények tartalmáról és lebonyolításáról szintén a hírekben számoltunk be és fogunk folyamatosan tudósítani, így érdemes lesz időről időre visszanézni az oldalra.

Jelen esetben a szervezést úgy értsétek, hogy előre összehangoljuk a ki és visszautazást, a szállásfoglalást, valamint a rendezvényeken való részvételt, ami alkalmasint aktív részvételt is jelenthet és jelent.

Szeretnénk előrebocsájtani, hogy mivel itt láthatóan nem egy egynapos dzsemboriról van szó, hanem majdhogynem egy nyaralás szintű többnapos eseményről, így a szervezés sem a megszokottak szerint fogjuk lebonyolítani. Az időpont bár messzinek tűnik, de bizony vannak olyan dolgok melyeknek a szervezését már most intézni kell.
Most még csak a jelentkezőket gyűjtjük, de hamarosan egyéb konkrétumokat is közzé teszünk.
Jelentkezni bárki jeletkezhet aki klubtag vagy Alfa Romeo tulajdonos, (gondolom nem kell említeni hogy Alfákkal megyünk), viszont az már most valószínűsíthető, hogy a klub tagjai, és a Alfa Romeo Klubok nemzetközi szövetségének tagjai a részvevői lista és az utazócsapat összeálításánal bizonyos szempontból előnyöket fognak élveni, gondolunk itt például a rendezvényekre való kedvezményes jegyvásárlás lehetőségei.
Az esetleges kérdéseket és kéréseket a fórumba várjuk.