Hírek

Átállás az új oldalra

Tisztelt Felhasználók,

 

Örömmel értesítünk benneteket, átálltunka weboldal v2.1 verziójára.

A főbb funkciók nem változnak, minden nagyjából ugyanott lesz ahol volt és ahol megszoktátok. Ami változik:

Kicsit módosult a grafika, kezelhetőbb lett a felhasználói oldal, a képfeltöltések egyszerűbbek lette, és végül de nem utolsósorban új fórumot (fórummotort) illesztettünk be.

Ami teljesen új, felkerült az oldalra egy „szabadfórum” is TÁRSALGÓ néven, amelybe a nem regisztráltak is szabadon írhatnak, az oldalra való belépés nélkül is.

Ami ezen túl változik az jobbára az adminisztrációs kezelőfelületen van. Ezt a felhasználók nem látják, mivel ez inkább a mi (adminisztrátorok) munkánkat segíti és könnyíti meg.

 

ELSŐ BELÉPÉS AZ ÚJ OLDALRA (FONTOS) :!!!!

 

Az új oldalra átemeltük a már regisztrált felhasználók adatait, viszont mivel a jelszavak kódolva voltak,így azokat megváltoztattuk. A már regisztrált felhasználók a következőképpen tudnak majd belépni az oldalra:

1; kapni fogsz egy értesítő email-t, amiben a linkre kattintva az oldalon megadhatod új jelszavad.

Vagy:

2; A főoldalon beírod a ráklikkelsz az új jelszó gombra, majd megadod a regisztációkor megadott email címedet és beírod a biztonsági kódot. Ekkor a rendszer automatikusan generál neked egy új jelszót, melyet elküld az eredetileg megadott e-mail címedre.

Ha közben megváltozott a jelszavad, akkor sajnos csak a rendszeradminisztrátorok tudnak segíteni, kérjük jelezd nekik mailban vagy a fórum társaljó topicjában.

 

A kérdésekkel mint eddig is, kérjük forduljatok az adminisztrátorokhoz.

Reméljük tetszeni fog nektek ez a kis előrelépés, használjátok egészséggel.

 

Admin