Hírek

Ébredezik az Alfa gyár?

Ébredezik az Alfa gyár?

Új modellek megjelenését igérik.

Egyre sűrűbben röppennek fel pletykák, hogy milyen új modell megjelenését várhatjuk. Jó lenne már valóban látni-tapintani is élőben valamelyiket a sok beígért modell közül.

 

A Fiat vezérigazgatója állt elő a legújabb tervekkel, minek köszönhetően akár már jövőre is piacra léphet pár új modell. A MiTo és a Giulietta tervezett ráncfelvarrása ugyan nem hoz létre új típust, de mindenképpen abba az irányba mutat, hogy valami elindul. Nem is olyan régen azt olvashattuk, hogy bizonytalan időre elhalasztották a MiTo frissítését.


A 4C már az utcákat rója. . . 

Sajnos a 4C érkezésére több helyen is 2014-et lehet olvasni, pedig már most is jó lenne ha kigördülne a gyárból, sokan fenik rá a fogukat.

 

Szintén 2014-re várhatjuk a 159-es utódját piacra lépni, és ha minden igaz Giulia felírat, kerül a fenekére. 2014-re.
2015-ös tervek szerint láthatjuk végre a SUV-ot élőben, (amit korábban 2013-ra is igérték már) és a Mazdával közös fedélnélküli „robogót” is ekkor kívánják a nagyközönség elé bocsájtani.

 

Ezeken kívül még két modellre számíthatunk, de konkrétabbat nem nyilatkoztak még. Elméletileg várhatjuk a Giuliettából a 4 ajtóst vagy a SW-t, vagy ép úgy várható a Giulia SW is. Majd minden kiderül 2015-ben.

2016-ra is ígérnek többek közt a 166-os utódját, de arról beszüljünk majd később. . . . 

 

Nagy rajongója vagyok a Vissza a jövőbe trilógiának
A film  2015-ös jeleneteiben már repülő verdák láthatóak, így lehet, már most erre gyúrnak az Alfánál? Ezért nem jelennek meg már évek óta új modellekkel és tologatják a megjelenéseket?

A képen ép landol 2015-ben a DeLorean. . . . .

 

George