Hírek

Hírek, friss információk

 

Tisztelt Olvasó,
 
Az alábbiakban az elmúlt időszak főbb eseményeit és híreit foglaljuk össze röviden.
 
Selénia Rally
Nagyban folyik a Selénia Rally szervezése, az elmúlt évekkel ellentétben idén sok újdonsággal és meglepetés várják a szervezők az Alfásokat és a rajongókat. Az eseményről többet a fórumban és az események menüpontban lehet megtudni.
 
Jubileumi Milánói turné
A klub a közösen szervezett jelentkezést lezárta, és véglegesítette a hivatalos részvevők listáját. Aki kérte, annak a klub intézi a belépőket, illetve megtörtént a szállásfoglalás is, amelyet a Hotel Fiera már vissza is igazolt.
A szervezők már Június 23.-tl kint lesznek Milánóban, akinek bármi kérdése vagy kérése lenne, az telefonon a szállodában megtalálja őket. Június 25.-én, Pénteken este lesz a belépők és a kellékeket tartalmazó „csomagok” kiosztása, kérünk mindenkit aki a klubon keresztül rendelte a jegyét, hogy mielőtt elindul pénteki esti városnézésre, az előbb vegye át a jegyét és a csomagját.
Az idő haladtával további információkkal is fogunk szolgálni.
 
Weboldal látogatottság:
Örömmel jelentjük, hogy weboldalunk szépen fejlődik. A napokban jóváhagytuk az 500. regisztrált tagot, aki „szabop” néven regisztrált az oldalon!:) A havi látogatottság a precíz mérés kezdete óta minden hónapban növekszik, és regisztráltunk egy látogatottsági rekordot, a múlt héten egy időben egyszerre 152 felhasználó nézte egyszerre az oldalt.
 
Webkamerás közvetítések:
A tervek szerint nyáron az alábbi eseményekről terveztünk elő webkamerás közvetítésekben beszámolni, és a következő fejleményekről tudunk beszámolni:
 
1; Selénia Rally – Május.
Eredetileg több webkamerával szerettük volna adni az eseményt, hogy több állomásról is tudjunk mutatni élőképeket. Hála az internetes szolgáltatás hazai állapotának, meg a változatos terepviszonyoknak, a rally útvonalán gyakorlatilag sehol nincs sem 3G sem pedig wifi elérhetőség, sőt még normál mobil térerő sincs folyamatosan. Ebből kifolyólag több mint valószínű, hogy csak a rajt-cél helyéről tudunk majd közvetítetni.
 
2; Alfacity – Május
A közvetítés lehetőségét felajánlottuk a szervezőknek, ezt írásban és szóban is megtettük. Eddig érdemi visszajelzést még nem kaptunk, így ez még függőben van, bizonytalan.
 
3; Mediterrán party – Június
Itt viszont Budapest közelsége miatt valószínűleg nem lesz gond a közvetítéssel, ez tehát biztosnak tűnik.
 
4; Milánói turné – Június
Erre az eseményre is nagyon készülünk, már csak az itthon maradó érdeklődők miatt is. Milánó belvárosában szinte biztosan van 3G, a kérdés már csak az, hogy ez mennyire kompatibilis és együttműködöd a Magyar szolgáltatóval.
 
5; Olaszautó találkozó – Július
Itt sem látunk eddig semmi gondot, ez is biztosnak tűnik.
 
6; Alfa Romeo Gyorsulási verseny – Augusztus
Sajnos ez az az esemény, amelyre a legjobban készültünk, és eddig úgy néz ki, hogy itt szembesülünk a legnagyobb problémákkal. A gond az, hogy a kalocsai reptéren az eddigi méréseink szerint egyáltalán nincs sem 3G sem Wifi, ráadásul mivel a reptér a Selénia rally rajtjával ellentétben nem a település közepén van, így a kábeles internet hozzáférés biztosítása is gondot okozhat. Még dolgozunk a megoldáson, de sajnos a mai állás szerint ez a közvetítésünk a legbizonytalanabb.
 
Röviden ennyi, kérdéseket és kéréseket a fórumba várjuk.
 
A szerk.