Hírek

Két meglepetés a centenárium évében

Két meglepetés a centenárium évében

 

Újdonságok a centenárium évében.

 
Tisztelt Olvasó,
 
Bár a hírek lassan csordogálnak, de azért hónapról hónapra újabb és újabb dolgokal lep meg bennünket az Alfa Romeo. Íme a legújabb két érdekesség:

 

Március 3.-án megnyílt az új Alfa Romeo online bolt.
 
 
Mint ahogy a cím is egyértelművé teszi, 2010 március 3.-tól elérhetővé vált az új Alfa Romeo webáruház.  Az ezen a címen ( www.store.alfaromeo.com ) megtalálható új webes áruhát által végre jóval könnyebb lesz eredeti Alfás kiegészítőkhöz jutni.
 
Régi óhaja volt ez a fanatikusoknak, mivel a sokak által kedvelt „Linea Accessori” termékek mondhatni nem voltak túlzottan könnyen elérhetők, illetve nem nagyon volt egy központi hely, ahonnan lehetőleg azonnal és minden termékkel az érdeklődők rendelkezésére állni.
A centenárium évében jött el végre a pillanat, hogy ezt az eddig tátongó űrt végre betöltse az Alfa, elindítsa ezt az oldalt, amely tükrözi a márka sportos arculatát és szemgyönyörködtető stílusát, és bárki megtalálhatja a legújabb kiegészítők kollekcióját.
 
 
A webáruház természetesen még feltöltés alatt áll, nincs benne (még) minden termék, viszont kezdésnek az oldal jól illusztrálja a hivatalos kiegészítők és reklámtárgyak széles skáláját és magas nívóját, melyet az olyan hivatalos és jól csengő nevű partnerek mint a Jaggy vagy az Italia Independent képvisel. A kollekció nem csupán a ruhadarabokra, hanem ajándéktárgyakra, autós és egyéb kiegészítőkre valamint reklámtermékekre is kiterjed.
 
Az oldal kialakítása,az öt különböző nyelven elérhető, és a sokak által már ismert on-line vásárlásokhoz nagyban hasonló  menü, és a megjelenítési formák miatt nemcsak a használat lesz egyszerű, hanem a tervezett és a végrehajtott  vásárlások, vélemények, tapasztalatok is megoszthatók lesznek az olyan közösségi oldalakon, mint például a Twitter vagy a Facebook.
Az oldalon időről időre fel fognak tűnni egyedi ajánlatok és limitált szériák is, valamint szavazni lehet a kedvenc darabokra. Már csak ezért is érdemes lesz időről időre benézni, mivel ezáltal az oldal interaktívabb lesz, és vélhetően jobban tudja majd tükrözni az Alfistik szükségleteit és igényeit.


 
Kiadják az Alfa Romeo hivatalos centenáriumi könyvét.
 
 
Örömmel jelentjük, hogy szinén a centenárium alkalmából elkészült  az Alfa Romeo hivatalos centenáriumi könyve.
Íme a szerzők:
Roberto Boccafogli: Tévés újságíró és autófanaikus
Cesare De Agostini: Az egyik legjobb és legismertebb Olasz motorsport szakíró
Luca Goldoni: író, újságíró és rajongó
Luciano Greggio: Elismert és irányadó autózástörténei szakíró
Alessandro Piccone: Gépészmérnök, évekig vezette az Alfa Romeo majd a Fiat csoport „Motor-technológiai” divízióját
Lorenzo Ramaciotti: Az egész Fiat Group stílusfelelőse
 
Technikai leírás:
A könyv, amely mindösszesen 999 példányban Olasz és 999 példányban  Angol nyelven fog megjelenni, 35,35 x 43,3 cm méretű, 200 gazdagon illusztrált oldalt tartalmaz, „Alfapiros” bőrkötésben, a borítót pedig az autókról jól ismert hivatalos embléma díszíti. Az eleddig még nem publikált illusztrációk részben a felbecsülhetetlen értékű aresei archívumból, részben pedig az Alfa Múzeum külön erre célra összeállított kollekciójából származnak.
A könyv 2010 Júniusától lesz elérhető 500 EUR-os, vagyis nagyjából 135.000,- Forintos áron.
 
 
A vonatkozó weboldal:
A „Giorgio Nada Editore” cég külön erre a célra létrehozott egy weboldalt is, melyben sok részletet lehet megtudni a kiadványról. Az oldal itt (  http://en.alfaromeocentenarybook.com )található, és benne nemcsak a könyvről, hanem sok más, a vásárlással és a centenáriumi eseménysorozattal kapcsolatos vonatkozás is fellelhető. Található tovább itt egy link is, amelyben sok más gyönyörű, az Olasz autózással és motorsporttal kapcsolatos kiadvány megtalálható.
 
A könyvet, melyet a kluboknak és hivataos márkakereskedőknek kedvezményes áron értékesítenek,  hivatalosan az Alfa Romeo-val karöltve a hivatalos centenáriumi rendezvénysorozat közepette mutatják be Június 26.-án és 27.-én Milánóban.
 
Jó böngészést mindenkinek.
(További kérdéseket a fórumba várjuk a Találkozók témakör jubileumi topicjába)
 
Forrás: Alfaromeopress, Alfisti.com