Hírek

Milánói turné - Frissítés

Milánói turné - Frissítés

Kedves Olvasó, Kedves Érdeklődő

 
Sajnos ez alkalommal felemás hírekkel kell szolgálnunk, de reméljük ez nem veszi el a fanatikusok kedvét a Júniusi olaszországi kiruccanástól. Két témában vannak újdonságok, úgymint szállás és jegyvásárlás.

Kezdjük hát a nehezével.

 
Jegyvásárlás
 
A szervezők ugyan beváltották az ígéretüket, és lehet a kluboknak együtt, csoportosan jegyet venni, viszont a „privacy policy”-ra, azaz a személyes adatok védelmére való hivatkozással ez is csak úgy lehet, hogy az Alfisit.com-on regisztráltaknak tudnak a saját klubjaik egyben, csoportosan jegyet venni. 
Nem szeretnénk kritizálni az illető(ket) akik ezt így kitalálták, de a legbájosabb az egészben az, hogy a klubos összesítő jegyrendelést pont azért kérték a résztvevők hogy az idegen nyelvet nem beszélők, a számítástechnika és az internet világában nehezen boldogulók és azok akinek a hitelkártyája vagy bankja nem jó külföldi EUR fizetésre, azok is megvehessék a jegyet elővételben.  Ezzel a megoldással viszont csak ez utóbbi esetet oldották meg, a másik két esetet nem. Sajnos ez van, maradjunk annyiban, hogy most ezzel kell megbarátkoznunk.
 
Mi is a folyamat? Miután a jelentkező regisztrált az Alfisti.com-on, utána eldöntheti, hogy saját maga akarja megvenni a jegyet, vagy a klubra bízza. Amennyiben a klubra bízza, úgy az oldalra való belépés után a profilbeállításnál be kell állítania hogy az Alfa Romeo Club Magyarország tagja, ez az egyik feltétele hogy mi központilag tudjuk intézni a fizetést.
 
Miután a jelentkező regisztrált, és a weboldal kezelői által küldött válasz e-mailben megkapta a belépési jelszavát, akkor miután belépett, a felső menüsor „Centenary” opciójában tudja ezt megtenni. Figyelem, mivel maga az oldali 5 nyelven, vagyis Olasz, Német, Angol, Spanyol és Francia nyelven üzemel, ezért a vonatkozó menük is szükségképpen ezeken a nyelveken érhetők el, Magyar nyelvű opció nincs. A jegyvásárlásnál meg kell adni a szokásos és valós személyes adatokat, csakúgy, mint egy szokásos külföldről történő internetes vásárlásnál.
 
Fizetni két módon lehet. Vagy egyénileg hitelkártyával, de kérjük, hogy aki nem biztos a dolgában, előbb érdeklődjön a hitelkártya-kezelő bankjánál hogy a kártyája jó-e külföldre EUR fizetésre. Aki nem boldogulna, az szóljon és segítünk.  Ekkor nem szükséges a profilban beállítani hogy a jelentkező az Alfa Romeo Club Magyarország szervezetéhez tartozik, anélkül, mondhatni szólóban is rendelhet jegyet.
A másik opció hogy a klub intézi a jegyvásárlást. Ekkor viszont mindenképpen jelölni kell a klubhoz tartozást.
 
 
Mivel a csoportos jegyrendelés végső határideje Április 30, ezért aki továbbra is a klubon keresztül szeretné intézni a jegyvásárlást, annak miután regisztrált, két lehetősége van a fizetésre, de erről később. Bár halkan megjegyezzük, a jelen formában már egyáltalán nem biztos hogy a klubos rendelés a célszerűbb, mivel az egyedi jegyrendelés nincs időhatárhoz kötve (még)
 
Szállás:
 
A repülős csoporttal egyeztetve a klub úgy döntött, hogy a megszokott és bejáratott Fiera Hotelben szervezi s szállást. A szálloda honlapját itt találjátok: ( FIERA )
A klub előzetesben 30 főre készítette elő a terepet, de a feltételes foglalást még Április közepéig véglegesre változtatjuk.
Íme a lehetőségek, melyek közül választan lehet:
-          7 db 1 ágyas szoba (50 EUR / nap)
-          12 db kétágyas szoba (60 EUR / nap)
-          1 db háromágyas szoba (81 EUR / nap)
-          1 db négyágyas szoba (88 EUR / nap)
Ez  magyarán azt jelenti, hogy aki egyedül szeretne megszállni annak 50 EUR, aki kettesével, annak 30 EUR, aki hármasával annak 27 és aki négyesével annak 22 EUR lenne az egynapi költség. A foglalásokat érkezési, jelentkezési és fizetési sorrendben fogadjuk.
 
Akinek más elképzelései vannak, annak javasoljuk a következő weboldalt: ( MILANOIMAGYARSZALLAS ) Egy egy 10 ágyas apartman, 3 pótágyazható szobával és nappalival.
Az árak itt a kövekezőképpen alakulnak:
-          1 fő/éj – 25 EUR
-          Egész apartman (10 fő)  – 250 EUR/nap
-          Egész apartman (10 fő) egy hetes bérlése – 100 EUR/nap
Elérhetőségek a weboldalon, A tulajt Séra Attilának hívják, hivatkozzatok a klubos rendezvényre és tudni fogja miről an szó. Ezt viszont mindenkinek egyénileg kell rendeznie.
 
 
 
Fizetés:        
 
Foglalni és fizetni két helyen és alkalommal lehet majd:
 
1; 2010 Április 2.-án pénteken este a szokásos péntek esti Alfás találkozón, az Aréna plaza parkolójában, P1 szint T-U sor. Ott leszünk este 8 és 10 óra közt.
 
2; Az Esztergomi Alfa Romeo Találkozó eseményén, az Alfa Romeo Klub sátrában.
 
A belépőjegy és a szállás árát is árát teljes egészében kérjük. Az előbbit azért, mivel ezt előre nekünk is teljes egészében ki kell fizetni, az utóbbit pedig a szervezés sajátosságai miatt, valamint azért mivel Milánóban nem biztos a program mellett ráérünk még egyszer „gyűjtést” rendezni. Ehhez kérjük megértéseteket.
 

Az eseményről a korábbi cikkeket itt találhatjátok