Hírek

Nyitás a közösségi oldalakon.

Tisztelt Olvasó,

Rohan az idő, fejlődik a világ, fejlődik a számítástechnika, a tele és tömegkommunikáció, az internet világa, fejlődjünk hát mi is ! Manapság egy társaság, egy egyesület, cég vagy bármilyen  más közösség, társaság életében a nyilvánosság felé nyitás egyik legfontosabb eszközévé lépett elő az elektronikus média, az internet használata .  Akár úgy is mondtanánk, kis túlzással az egyik legfontosabb megjelenési, kommunikációs ás tájékoztatási formává vált.

Az Alfa Romeo Club Magyarország életében i s vannak mérföldkövek, így a közösségünkkel és közönségünkkel, klubtagokkal és érdeklődőkkel való kapcsolattartás jegyében az első nagyobb lépést tavaly tettük meg, amikor az év elején megújítottuk weboldalunkat, amit azóta is fejlesztünk, és nagy örömünkre szépen gyarapszik a regisztrált tagok és tagok száma is.  A további nyitás és fejlesztés ötlete már akkor felmerült, és a klub vezetősége elkezdett foglalkozni a témával. A gondoltokból, ötletekből szándékok és tettek lettek, így az elnökség döntése nyomán elkészült a saját klubos oldalunk valamint a klubunk negyedéves lapjának, az Alfissimo magazinnak az oldala is , megjelentünk a két legismertebb és legnépszerűbb hazai közösség portálon, az IWIW-en és a FACEBOOK-on is.

Íme :

Ha valaki egyből nem találná, akkor itt vannak a linkek is:

A klub oldala:

FACEBOOK

IWIW

Az Alfissimo magazin oldala:

Alfissimo magazin Facebook

Alfissimo magazin Iwiw

Várunk tehát mindenkit sok szeretettel immáron ezeken az internetes fórumokon is. Ezzel kapcsolatos esetleges kérdéseiteket akár ott, akár itt a fórumon is várjuk, és próbálunk mielőbb mindenkinek válaszolni.

Jó szórakozást, böngészést kívánunk mindenkinek, valamint várunk minden klubtagot és Alfa Romeo rajongót az „ismerőseink” közt! :)