Klubtagság

Tisztelt Tagok, Tisztelt Felhasználók,

Ezen az oldalon a klubba, illetve a weboldalra való belépés és regisztráció mikéntjéről szólunk. A félreértések elkerülése végett itt is szeretnénk kihangsúlyozni, hogy az Alfa Romeo Club Magyarország egyesületbe való belépés és a weboldalon történt regisztrálás NEM egy és ugyanaz !!!! Bárki lehet tagja a klubnak anélkül hogy regisztrálna itt a klub weboldalán, és úgy is lehet a weboldalon regisztrálni ha valaki nem klubtag.
Mindezek után akit a klubba való belépés érdekel annak az első pontot, akit az oldalon való regsiztráció érdekel annak a második, akit pedig mindkettő érdekel, annak az egész cikk elolvasását javasoljuk!

 

Belépés a klubba

 Itt alább az Alfa Romeo Club Magyarország belépési nyilatkozatát tölthetietek le.
A kitöltött és aláírt nyilatkozatot vagy szkennelve, vagy faxon, vagy személyesen tudjátok eljuttatni a nyilatkozaton is megtalálható címekre, azaz ide:
Alfa Romeo Club Magyarország 1525 Budapest, Pf. 147
A szkenelt verziót pedig ide várjuk:
alfaromeoclub@freemail.hu
Ezzel a tagfelvételi folyamatot megkezdeni meg tudjuk, viszont kérünk hogy az eredetiben kinyomtatott és eredetiben aláírt nyilatkozatot a nyiltakozat alján feltüntetett címre, azaz a klub postacímére postázd el légyszíves. Ezzel nem megneheztíteni akarjuk a tagfelvételt, sőt, mi örülnénk a legjobban ha csupán az elektronikus elég lenne, de mivel klubunk hivatalosan bejegyzett klub, és a vonatkozó törvény kötelez minket a tagi belépési nyiltakozatok eredeti aláírással ellátott verziójának meglétére, így nekünk is ezt kell tennünk.
Megértésed előre is köszönjük, és várjuk postacímünkre az eredeti belépési nyilatkozatod.
Itt szeretnénk megjegyezni továbbá a tisztelt jelentezők számára, hogy a nyilatkozat kitöltése a Club-ba való belépéshez önmagában nem elegedő, azt csak a tagdíj befizetésével válik hivatalossá. Kérünk mindenkit, hogy amennyiben utal vagy postai csekken adja fel a tagdíjat, a közleményben mindenképpen tüntesse fel nevét és valamely azonosítóját, hogy a jelentkező befizetését egyértelműen azonosítani tudjuk. Köszönjük.
A tagdíj 9600 Ft/év, amit lehetőség van 2 részletben befizetni.
A frissen belépők, részarányos tagdíjat fizetnek, amelyik hónapban belépett, onnan számítva év végéig 800 Ft/hó.
ALFA ROMEO CLUB MAGYARORSZÁG BELÉPÉSI NYILATKOZTAT letölthető itt:
BELÉPÉSI NYILATKOZAT
Alfa Romeo Club Magyarország számlaszáma:
11100104 - 18233762 - 36000001

Kérjük, hogy a közleménybe írd be a pontos neved és a címed!

 

Miután Clubtag lettél, az alábbikaban részesülsz:

Alfissimo! magazin számait kipostázzuk a címedre.
Részben vagy esetenként teljes mértékben támogatott belépődíj a club rendezvényekre.
Tagságot igazoló, névre szóló  plasztik kártya.

 

Regisztráció a weboldalon

A mellékletekben találhatjátok a weboldal felhasználói és regisztrációs / használati szabályzatait. Tisztelettel kérünk mindenkit, hogy az esetleges félreértések elkerülése végett olvassa el mielőtt böngészni, regisztrálni és/vagy "kalózkodni" :) kezd a weboldalon. A weboldalon történt regisztráció beküldése egyúttal a szabályzatok elfogadást is jelenti !!
A vonatkozó szabályzatok megtekinthetők és letölthetők itt:
TAGSÁGI SZABÁLYZAT
HASZNÁLATI SZABÁLYZAT
Fontos megjegyeznünk, hogy a klub alapszabályzatával összhangban a regsiztrációhoz sem szükséges Alfa Romeo birtokása. Úgy is regisztrálhat valaki ha például más típusú Olasz autó tulajdonosa, vagy ha "csak" rajongója, kedvelője a márkának. Ez a regisztrációt nem gátolja, csupán a weboldalon az aktuális státuszát befolyásolja, magyarán nem "Klubtag" vgy "Alfatulaj", hanem "Rajongó" státuszba fog kerülni.
Bármi egyéb kérdéssel kérlek keressétek a szerkesztőket és adminisztrátorokat.
A WEBOLDAL REGISZTRÁCIÓ ÉS HASZNÁLAT SORÁN GYAKRAN FELMERÜLT KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK (GYIK)