Hírek

Jubileumi turné - Szervezés

Tisztelt Olvasó, Tisztelt eddigi jelentkezők,
 
Mint azt több korábbi cikkben is olvashattátok, nagyban folyik a milánói turné szervezése. Jelen körlevél írásakor a jelentkezők száma 35 volt. A jelentkezők némelyikével már telefonon és szóban is egyeztetünk, ezek alapján kezdenek körvonalazódni és ezzel együtt változni a dolgok. Mivel az idő vágtat, ezért mi is tettünk lépéseket a szervezés ügyében. Van pár dolog, ami nem változott, de vannak újdonságok is. Tőmondatokban a helyzet a következő:

Utazási opciók:
 
Repülős utazás:
A repülős turnét Takács Ákos Klubelnök szervezi. A repülőjegy vásárlását a jelentkezőknek egyénileg kell megoldani. A repülős csoport Június 23.-án szerda reggel indul és 28.-án hétfőn jön vissza. Az ettől eltérően tervezné a repülős útját, az Milánóban tud majd csatlakoznia csoporthoz.
 
 
Autós utazás:
Mivel a jelentkezők más-más időpontban érnek rá, így a mostani helyzet szerint legalább 2, de lehet hogy 3 konvoj fog indulni.
Az első konvoj Június 23.-án szerdán reggel fog indulni Charlie166 vezetésével, a második pedig 25.-én pénteken GEORGE vezetésével. Szükség esetén, ha lesz rá igény és elég jelentkező, úgy indítunk konvojt Június 24. csütörtök reggel is, ehhez viszont egyenlőre várjuk a jelentkezőket. A két eddig fixált konvojhoz szabadon lehet csatlakozni.
Fontos megjegyezni, hogy az konvojba más autóval (Pl Fiat) is lehet csatlakozni, viszont azoknak, akik nem Alfával jönnek, felhívnánk a figyelmét hogy a rendezvényekre több mint valószínű hogy csak Alfákat engednek be, így a rendezvényen a közlekedést máshogy kell majd megoldaniuk.
 
 
Jegyek:
A jegyeket három módon lehet beszerezni. Egyénileg, az Alfisti.com oldalon való rendeléssel, a helyszínen való jegyvásárlással, vagy a klubon keresztül. A klub tagságtól függetlenül minden jelentkezőnek megveszi elővételben a jegyeket annak, aki igényt tart rá, viszont ez előre fizetős, így aki élni szeretne ezzel az opcióval, az kérjük úgy készüljön hogy február közepéig a jegyeket szeretnénk megrendelni, így a befizetést vagy utalást is addig kell majd megejteni. A jegy vissza nem váltható, ellenben átruházható. Árak és kondíciók a korábbi cikkekben.
 
 
Szállás:
Hamarosan publikálunk pár lehetőséget, különböző árakkal, komfortfokozatban, parkolási lehetőséggel vagy anélkül stb stb. A klub itt is intéz csoportos foglalást, a szokásos előleget természetesen itt is előre kell fizetni. Itt kb 2-3 lehetőségre kell számítani különféle áron, színvonalon és megközelíthetőséggel. Akinek az általunk javasolt helyek nem esnek egybe a saját  elképzeléseivel, azok a klub keretein kívül egyénileg kell hogy megoldják a szállást.
 
 
A precíz és rugalmas, gördülékeny szervezést elősegítendő ezúton kérjünk minden a tisztelt és eddig már jelentkezett tagot, hogy email formájában válaszoljanak a következő kérdésekre:
 
 
A ;Utazás:
1;- Repülővel megyek / 2; Autóval megyek.
 
B; Indulás:
1; - 23.-án indulok / 2;- 24.én indulok / 3;-25.-én indulok / 4; - más terveim vannak
 
C; Jegyek:
1; Kérem, hogy a jegyeket a klub intézze a számomra. / 2; Saját magam intézem a jegyeimet (jegyeinket)
 
D; Szállás:
1; Kérem, hogy a klub foglaljon nekem szállást. / 2; Saját magam intézem a szállásomat
 
E; Létszám és egyéb:
Ide kérjük azt írjátok le, hogy egyrészt a tervek szerint hány fővel jönnétek, másrészt van-e egyéb extra kívánságotok, pl: fedett garázsos szállást kerestek, vagy max 50EUR/fő /éj költségű szállásra gondoltatok…stb.
 
 
 
A válaszban elégséges a kérdés betűjelét valamit a megfelelő válasz számát leírni.
A válasz e-maileket lehetőleg Február 7.-ig bezárólag küldjétek el a charlie166@alfaromeoclub.hu címre. Segítség kedvéért pl annak, aki 23.-án indul 2 fővel és az autós konvojjal, valamint a szállást meg a jegyet is a klub szervezésében szeretné rendezni, plusz fedett garázst szeretne, annak így néz ki a válaszlevele:
A2;
B1;
C1;
D1;
E; 2 fő, fedett garázst szeretnék.
 
Bármi egyéb kérdésetek van, azt kérjük, hogy írjátok a levél végére. 
 
Várjuk válaszotokat köszönettel:
 
A szervezőség.