Hírek

Újévi koccintás

Újévi koccintás

Újévi koccintás az onlineauto.hu-nál

Tisztelt Rajongó, Olvasó,Cartárs

Tisztelt Klubtagok!

 

Szombat délután összegyűltünk Új Év alkalmából, egy kis koccintásra az Onlineauto.hu szervizben,  ahol Olman Zsolt vendégei voltunk immáron sokadik alkalommal.

A képen középen Takács Ákos Klub Elnök, tőle balra
Olman Zsolt Ex Főtitkár és jobbra George, a jelenlegi Főtitkár.


A köszöntőt követően a 2015 évi programokat, Takács Ákos Klub Elnök mondta el. Mesélt még személyes élményéről, amit egy  4C kormánya mögött élt át. A 2015. júniusában bemutatásra kerülő Alfa Romeo új modellje a Giulia is szóba
került, aminek még persze korántsem biztos, hogy a Giulia lesz a végső elnevezése.  Végül is, már nem sokat kell addig aludni, hogy ez is kiderüljön.
A friss hírekről, információkró, természetesem l folyamatosan írni fogunk.
Majd áttért az elnökúr az idei évi programok-események ismertetésére.

 

A 2015. évi programok röviden, tömören ahova minden kedves Club tagot és Alfa rajongót szeretettel várunk :)

-          Kastélylátogatás fotózással egybekötve

-          Selénia Rally

-          Alfa Szamosi Szerviz Party

-          Olaszétel-kostoló

-          Mozi

-          és a 2015-ös évadzáró.

A részletes program tervei később kerülnek bemutatásra!

A beszédet pezsgő bontás és koccintás követte majd az Elnök hivatalosan megnyitotta a 2015-ös évadot. Majd a humorral fűszerezett beszélgetések közben, megérkezett Andor Tamás, a sokak szerint „ Mókás”  145-ösével. (A mókáról csak annyit hogy a sokak által hitt lehetetlen,  a szemünk láttára vált hihetetlen Alfás valósággá) 3.0 V6 24V + 125-ös Nitro szett. Szép igényes munka, joggal lehet rá  büszke Falco barátunk.

Sajnos nem sokan voltunk, de reméljük a következő találkozón már többen leszünk. Nekem ez volt az első Clubos rendezvény, amin részt vehettem és nagyon jól éreztem magam. Köszönöm, hogy e remek fanatikus csapat tagja lehetek. Nagy lendülettel és hatalmas tervekkel indulunk neki a 2015. évnek!!!!!!!

Minden Alfás Car-Tásnőnek és Car-Társnak, sikerekben, egészségben gazdag, balesetmentes Boldog Kilométereket kíván az az Alfa Romeo Club Magyarország Csapata a 2015.évre !

 

 

                                                                                                                                Smahó Viktória