Hírek

A Maserati a MiTo-t választotta

A Maserati a MiTo-t választotta

A Maserati az Alfa Romeo MiTo-t választotta európai szervízhálózata számára.
 
Maserati és Alfa Romeo, a sportos teljesítményről, fejlett technológiáról és elegaciájáról ismert két Olasz autógyártó “Ikon”.
 

Hamarosan száz darab, cask a Maserati számára legyártott Alfa Romeo MiTo fogja járni Európa útjait. A Maserati számára az Alfa Romeo Mito a tökéletes képviselő azok számára akik nagyra értékelik az olasz stílust és az egyedi gyártású autókat.
 
A különleges MiTo-k a Maserati Ocean Blue, azaz óceánkék színében készülnek majd, és a széria jelenleg kapható legerősebb és legélénkebb motorjával, a 170lóerős 1.4 MultiAir Turbo benzines erőforrásával lesznek ellátva.
A speciális festés mellett lesz még egy egyedi megkülönböztető jegye ennek az egyedi szériának, mégpedig a spéci “Alfa Romeo for Maserati” felirat a légkondícionáló egységen és az alumínium küszöbléceken.
Mind a száz darab bőkezűen less felszerelve extrákkal, úgymint teljes bőrözésű ülések, automata kétzónás klíma, bőr multikormány, teljes európára kiterjedő rádios navigáció, USB port, Blue&Me, és bi-xenon fényszórók.

Mindezeken túl a “MiTo a Maseratiért” széria maximásan kiáll a kivételes sportos teljesítmény mellett. Jelzik ezt a 18-as alufelnik, a hátsó spoiler, a sportos hátsó lökhárító és az alupedálok. Alapban mindegyik megkapja a dimanikus (aktív) felfüggesztést, amely fejlett elektronikus vezérlésével állítja és szabályozza a beállításokat vezetési stílus és az utak állapota függvényében, biztosítva a villámgyors kanyarodást és a kiváló reakciókat a manőverekre. 

Köszönhetően az Alfa Romeo ezen különleges kezdeményezésének, a Maserati európai szervízhálózata mostantól egy igazán különleges autóval kedveskedhet ügyfeleinek, amely tökéltes harmóniában van a Maserati azon filozófiájával, hogy a legkisebb részletet is tüzetesen és figyelmesen választják ki.

Forrás: alfaromeopress