Hírek

BEJELENTKEZÉS AZ ÚJ OLDALRA / MEGÚJUL A www.alfaromeoclub.hu

BEJELENTKEZÉS AZ ÚJ OLDALON / MEGÚJULT A WEBOLDAL
Tisztelt Felhasználók, Tisztelt Regisztrált Tagok,
 
(Ha a szövegrész és tájékoztató nem érdekel, akkor kérjük, görgess lejjebb a „belépés”menüpontban)
Mint azt az előző körlevelünkben közzétettük, megújítjuk a weboldalunkat. Ennek eredményeképpen a következő dolgokat fejlesztettük:
-          Végre úgy néz ki, hogy sikerült kiküszöbölnünk a fórumba való olykori kettős beléptetés problémáját.
-          Újraprogramoztuk a fórumot a felhasználók igényei alapján. Az előző fórumot a felhasználók többsége túl bonyolultnak tartotta, túl sok opciót és funkciót tudott, amire nem nagyon volt igény. Ennek megfelelően az új fórum inkább alapfunkciós, a lényegre szorítkozik.
-          Beindul a börze. A régóta ígért, és a klubtagok körében népszerű hirdetési lehetőség most már rendelkezésre áll,
-          A tagi oldalakra lehet most már fotókat és adatokat feltölteni, illetve az adatokat publikussá tenni, pontosabban csak annak, aki akarja.
A jövőben lesznek még más újdonságok is, de ezeket majd később tesszük közhírré.
 
 
BELÉPÉS az új oldalra:
 
 
Az eddig már regisztrált tagok főbb adatait átmentettük, de a jelszó az új vezérlés miatt módosul. Pontosabban, a felhasználók jelszavait mi sem látjuk, azt csak maximum módosítani tudnánk, de a rendszerbiztonság fenntartása okán ezt nem tettük meg, ebből kifolyólag a teendőket alább látjátok:
Mivel a jelszavak változnak, így a belépés majd a következő lesz:
 - Írd be az eredeti (mostani) felhasználónevedet a jobb felső sarokban a felső rublikába, utána klikk az "ÚJ JELSZÓ" gombra.
 - Ekkor a gép generál nektek egy új jelszót, amit a megadott email címetekre elküld, azzal be tudtok lépni.
 - Már bent vagytok az új oldalon. A jobb oldali menüsorban a "FELHASZNÁLÓI MENÜ" alatt van a "profilom szerkesztése" opció. Itt tudjátok majd az e-mailen kapott jelszót az általatok választott tetszés szerintire átírni.

Amennyiben bármi probléma adódik, úgy kérjük írjatok a charlie166@alfaromeoclub.hu címre, és segítünk.
Az oldal este 9-10 órától az átállás idejéig nem lesz elérhető, de kb. 11-éjfélre (vagy előbb) már menni fog az új motor.
 
Mindenkinek jó böngészést és tesztelést kívánunk az új, V2.1-es verzióhoz.