Hírek

A regisztrációról újfent !!!

Kedves Jelentkezők, Tisztelt Új Tagok,

 
Idestova másfél éve üzemel az Alfa Romeo Club Magyarország megújult weboldala. A regisztráltak száma és a látogatottság is szépen növekszik, viszont ezzel párhuzamosan felmerülnek újfent olyan problémák, melyekkel az oldal indulásakor találkoztunk. No nem kell félni, nem az oldallal van probléma, hanem sajnos inkább az új jelentkezők figyelmével és türelmével !
Sajnálatos módon az elmúlt időszakban egyre inkább elszaporodtak az olyan regisztrációs kérelmek, ahol a kezdeti típushibák visszatérnek.
 
Ennek okán kérjük az új jelentkezőket, hogy az alábbi megszívlelendő sorokat olvassák el.
Lássuk tehát:
 
A; A regisztrációs szabályzat miértjeire itt külön nem szeretnénk kitérni, maradjunk annyiban, hogy összhangban van a klub szabályzatával, mivel annak alapján készült. Bővebben az archívumban találtok infót, a 2009 év eleji hírek közt.
 
B; Az oldalon való regisztráció nem egyenlő a klubba való belépéssel. A klubba való belépés és az oldalon való regisztráció egymástól nem függ, külön-külön is működik. Amikor kitöltitek a regisztrációs oldalt és bekülditek az adatokat, az csak az oldalon való regisztrációhoz szükséges. A klubba való belépés részleteit a főoldal „Belépés” menüpontjában találjátok.
 
C; A regisztráció menete: Az oldal jobb felső sarkában levő „regisztráció” gombra való kattintással egy kitöltendő űrlapra juttok. Itt ki kell tölteni minden adatot, és egy VALÓS e-mail címet kell megadni. Ezután az alsó „REGISZTRÁCIÓ” gombra való kattintással bekülditek az adatokat. Ekkor a weboldal egy visszaigazoló e-mailt küld a megadott e-mail címre, melyben az e-mail címet visszaigazoló „hyperlink” található.  Erre kattintva élesedik csak a rendszerben a regisztráló adatbázisa.
Ezek után az adminisztrátorok MANUÁLISAN végigellenőrzik a megadott adatokat, és ha adathiányt észlelnek, akkor értesítik a jelentkezőt.
 
A 3 leggyakoribb hiba:
 
1; Adathiány: A pontos adatsor a következő: választott becenév (nick), vezetéknév, keresztnév, autó márka+típus, e-mail cím, telefonszám, valamint a lakcím város+utca+hsz pontossággal. Az irányítószám is kellhet, de ha a cím többi része pontos, akkor azt az adminisztrátorok is ki tudják keresni.
Ezek közül bármelyik is hiányzik vagy nem teljes, már meg is akasztja a jóváhagyást.
Persze lehet próbálkozni, de mint írtuk, a jóváhagyást a rendszergazdák manuálisan csinálják, és lássuk be hogy pl a: ”Budapest Ady ut” nem teljes cím.
 
2; Telefonszám: A megadott telefonszámokat véletlenszerűen teszteljük, minden 10-20 jelentkezőből 1-2 alkalommal. Ide is persze be lehet írni hogy : 30-9999999, de ennek csak az lesz az eredménye hogy ezt a regisztrációs kérelmet az adminok azzal a lendülettel teszik is várólistára.
 
3; E-mail cím: Kérjük nagyon figyeljetek oda hogy pontos és élő e-mail címet adjatok meg, mert az ellenőrző és visszaigazoló e-mail erre a címre fog menni. Ha ezt elrontjátok vagy elgépelitek, akkor már a visszaigazoló e.mailt sem kapjátok meg, és bukott a mutatvány. Javasoljuk, hogy átirányított, megosztott, többek által használt, céges, vagy info kezdetű címet ne használjatok.
 
Ha bármi egyéb kérdésetek lenne, kérjük keressétek az adminokat a következő 2 e-mail címen: