Hírek

Alfa Romeo Club Magyarország Farsangi buli beszámoló

Idén először a club életében rendeztük meg a Farsangi bulit, melynek a Hotel Mediterrán biztosított helyszínt. Már január első hetében lázasan elkezdtük keresni a megfelelő helyszínt, fontolgattuk a programokat Schill Peti (Betonláb) társammal.

Elérkezett a várva várt nap. Kicsit késve indultunk el, így már jelmezben érkeztünk a helyszínre. Az úton odafelé pár autóból csodálkozó tekintetek szegeződtek az Alfára, mikor elhaladt mellettük. Megérkezésünkkor már páran elfoglalták a különtermet, melyet részünkre biztosítottak, majd szépen lassan megérkezett mindenki.
Az elvárásainknak megfelelően szebbnél szebb, ötletesebbnél ötletesebb jelmezekbe bújtak a club tagjai és hozzátartozóik. Volt boszorkány, tiszt, angyalka, lovagok, akik a lady-ket védték a támadók ellen (bár a támadókat senki nem látta) és volt, aki székely népviseletet öltött magára, takarítónő és most legálisan mutatkozhatott a gengszternő, terrorista, valamint nem hiányozhattak a buliról a Telenor munkatársai sem.
 
Az első megoldandó feladat egy 13+1kérdésből álló teszt volt, amit megpróbáltunk egy kicsit a Velencei Karnevál és a Busójárás témák köré szerkeszteni. A legérdekesebb megoldásokat arra a kérdésre kaptuk, hogy „Idén hol rendezik meg a Busójárást?”. Volt, akinek Szeged is eszébe jutott, de azért a legtöbben jól tudták, hogy a megfelelő válasz Mohács volt. A teszt verseny első helyezettje Totti és Márti, második helyezett Riti és Blacky és harmadik helyen Inter156 és Kati nyert. Miközben a versenyzők töltögették tesztjeiket megérkezett egy kis harapni való, mely szendvics és saláta volt.
 
A nagy agytorna után voltak, akik a hotel bárpultjánál erősítették bicepszeiket. Kis pihenő után következett a fánk evő verseny. Egyszerre négyen tudták megmérettetni magukat a damilra felfűzött fánkokkal. A nyertes az volt, aki a leghamarabb megette a fánkot, természetesen az utolsó falatot is el kellett fogyasztani. A legfontosabb szabály, hogy nem lehetett kézzel a fánkokhoz érni, ezt könnyen áthidalta Totti és Márti, mikor is Márti a fejével megtámasztotta Tottinak a szájához a fánkot, hogy sikerüljön neki legalább egy falat. De sajnos ez kevés volt ahhoz, hogy nyerjenek.
Az első körben indult versenyzők közül Andy nyert, majd a második fordulóban GEORGE.
A nyertesek mellett mindenki nagyon ügyesen megküzdött a feladattal.
 
A harmadik program volt a szék elfoglalásos játék. Körben 9 db széket helyeztünk el háttal egymásnak, a játékban 10 fő vett részt. Elkezdődött a zene és a versenyzőknek körbe kellett táncolniuk a székek körül és amint a zene elhallgatott gyorsan egy széket elfoglalni. Akinek nem jutott szék, az kiesett, így a következő kört egy fővel és egy székkel kevesebbel kezdhették meg. A végén az nyert, aki a zene elhallgatása után széken ült.
 
A megterhelő feladatok után ismét erősíteni lehetett a bicepszeket a hotel bárpultjánál, illetve akiben még volt egy kis erő, az bemutathatta tánctudását és nem tudását a parketten.
 
Ezúton is szeretnénk megköszönni a Hotel Mediterrán értékesítési vezetőjének Právicz Attilának a lehetőséget, hogy helyszínt adott a club rendezvényének, illetve a kiszolgálásért az ételek és italokért. Továbbá Dorkának a nagyszerű zenei összeállítást és legfőképpen a club tagjainak, hogy eljöttek és emelték az est fénypontját a nagyszerű jelmezekbe öltve.
 
Köszönjük és reméljük, jövőre újra találkozunk.
 
Marty