Hírek

Az Alfa Romeo Club Magyarország 2010 évi programterve!

Tisztelt Alfa Romeo Klubtag! Alfa Romeo-barát!100 éves az Alfa Romeo, ünnepelnek a világ alfásai. Clubunk is minden igyekezetével azon lesz, hogy méltóan emlékezzen meg kedvelt márkánk történetéről.
 
Jó gazdálkodással sikeresen vészeltük át 2009-et, annak ellenére, hogy több szponzorunk is visszavonta vagy csökkentette támogatását a rendezvényeken. A klubtalálkozóink színvonalát, programjait, szolgáltatásit folyamatosan emeljük és bővítjük, ezzel is egyre nagyobb hírnévre és megbecsülésre teszünk szert. Az Adó 1% -t mindazoknak köszönjük akik Clubunknak adományozták, jól jött év végén a közel 500.000-Ft. Ebből az összegből kipótoltuk az elmaradt támogatásokat, és megemelkedett költségeket is sikerült finanszírozni valamint ismételten elkészítettük az autóüvegre ragasztható klubkártya matricát (akinek nincs, találkozón kérje tőlem vagy Schill Peti – Betonláb-tól).  

14.000 Alfa tulajdonos van Magyarországon akik közül 1000-2000 fő közötti akikkel valamilyen szinten kapcsolatban lehetünk a 200 fős stabil tagság mellett, úgyhogy van hová fejlődnünk. A költséghatékonyság miatt megpróbáljuk a postázás költségeit az optimálisra szorítani. (pl.:Az Alfissimo! magazin éves szintű postaköltsége 1.200-Ft/tag) Kérünk mindenkit, hogy az elküldött leveleket őrizzétek meg, mert akár negyedéves időszakra vonatkozó információkat is tartalmazhat. A klubvezetőségnek szűk a mozgástere a 9.600.Ft-os éves tagdíj mellett, hiszen megpróbáljuk megoldani, hogy a klubtalálkozókon a tagoknak a részvétel ingyenes maradjon.
 
Tavaly komoly fejlődésen ment keresztül weboldalunk. Szeretnénk, ha minél több Klubtag regisztrálna a www.alfaromeoclub.hu –n. Azon túl, hogy a fórumokon beszélgethet az alfás közösséggel, és híreket olvashat segítheti a klubtalálkozókat szervezőknek azzal, hogy bejelöli részvételi szándékát a programokra. Rendszeres látogatással megtudhatja, hol tart egy-egy találkozó szervezése, így látja hányan jönnek el és milyen eseményekre számíthat.
 
A következő találkozónk a AUTOEXPO M1-ben (2040 Budaörs - Budapark, Keleti u. 1.) lesz 2010. január 15-án pénteken 17 órai kezdettel. A „Vittoro Jano” Alfa Romeo Múzeumban köszöntjük az Új évet, majd átmegyünk budaörsi ABS Bowling Clubba, ahol 2 órát fogunk  játszani.
 
Továbbra is kérünk mindenkit támogassa az ALFA ROMEO CLUB Mo. Egyesületet adójának 1%-val, s ha lehet családjában és ismerősei körében is népszerűsítsen minket. (adósz:18233762-1-43).
Az ADÓ 1%-át a következő módon tudod a KLUBnak adni:
Levelünkben található felajánló cédulát
1.    ha egyénileg készíted bevallásodat, akkor 1db CÉDULÁT egy kis alakú borítékba teszel, amelyen NEVED és ADÓSZÁMOD rajta van és ezt a adóbevallási ívekkel együtt a „nagyobb” borítékba berakod.
2.    Ha a munkaadód készíti az adóbevallásod, 1 db CÉDULÁT a főnöködnek, vagy a munkaügyre (ahol a bevallást készítik) ELJUTTATOD.
3.    A felajánló cédula letölthető --> ITT <--
 
Bízom benne mindenkinek elnyeri tetszését 2010.évi programunk.
 
 
Üdvözlettel:
 
Takács Ákos
elnök  
Letölthető éves programterv --> ITT <---
(u.i: a programok hamarosan felkerülnek az események közé, jelentkezési lehetőséggel együtt. A szerk)